Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vad Fruttik koncert a Budapest Parkban! 0616!

A Vad Fruttik a hazai zenei színtér egyik legsikeresebb-legkedveltebb zenekara. A Fruttik zenéje színes, több stílust keresztező, hol odalépősebb, hol finomabb, hol érzelmesebb, hol ironikusabb, gitárcentrikus, izgalmas elektronikával megtámogatott muzsika.

Vad Fruttik dalszövegek a Zeneszöveg.hu oldalán IDE kattintva!

A csapat és egyben a jelenlegi hazai zenei élet egyik legkarakteresebb frontembere:

Likó Marcell adatlapja ITT.

Csatlakozz az eseményhez!

0 Tovább

A Szigetre jön a Glass Animals

Az évet Szingapúrban, Ausztráliában és Új-Zélandon kezdték, majd a zenekar eddigi legnagyobb angliai turnéját járta be, aztán a Glastonbury, a Rock Werchter és megannyi nyári fellépés után, augusztusban a Szigetre érkezik a Glass Animals.

Az angol Glass Animals az elmúlt évek egyik legnagyobb sikertörténetét mutatta be, két lemezzel a hátuk mögött jutottak el a legnagyobb fesztiválok Nagyszínpadaira, tavaly telt házak előtt koncerteztek egész Európában és Amerikában, és felléptek Jools Hollandtól Jimmy Kimmelen át a legnagyobb TV-műsorokban is. Zenéjük a pszichedelikus, elektronikus és hip-hopos hatásoknak köszönhetően bőven túlmutat a megszokott indie gitárzenén.

További infók:

www.sziget.hu

0 Tovább

DEMJÉN FERENC KONCERT A BUDAPEST PARKBAN! 0623!

Vendég: Zävodi + Berkes Bänd, a Dal 2017 döntőseinek egyik legkülönlegesebb formációja!

"szóló karriert kezdtem, és úgy érzem, s talán a közönség is így érzi jó lóra tettem"

Erről egészen biztosan mindenki meggyőzödhet majd, aki június 23-án ellátogat a Budapest Parkba, hiszen Demjén Ferenc teljes zenekari felállással adja első nagyobb 2017-es fővárosi szabadtéri koncertjét.

Szabadság vándorai, a Honfoglalás, az idei Volt Fesztivál himnusza, a Jelszó: Love, az Álomarcú lány és még számos felejthetetlen és generációk által dúdolt sláger előadója ezen az estén egy igazán különleges előzenekarral készül. Demjén Ferenc zenekarának oszlopos tagja, billentyűse,Závodi Gábor fia, a szemtelenül fiatal és tehetséges Závodi Marcell lép színpadra saját formációjával, valamint az A Dal 2017-ben döntős duót alkotóBerkes Olivérrel, azaz a Zävodi + Berkes Bänd-el. Fiatalos lendület és több évtizedes profizmus egyszerre lesz jelen a színpadon, egyedi élményt ajándékozva a generációkon átívelő zenei örökségre szomjazó közönségnek.

DEMJÉN FERENC ÖSSZES DALSZÖVEGE IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

FIGYELD A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK OLDALÁT A VILLÁMJÁTÉKÉRT, MELYEN BELÉPŐT NYERHETSZ!

0 Tovább

Új VOLT CD és VOLT himnusz!

Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! (A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza)

DALSZÖVEG ITT!

Megjelent a 25. Telekom VOLT Fesztivál CD-je, exkluzív dalokkal és számos, örök érvényű sikerrel, amelyek az elmúlt 25 évet idézik fel. Csak ezen az albumon hallható a VOLT Allstars + Zävodi Jelszó: LOVE című dala, amelyet Demjén Ferenc tiszteletére hazai sztárok adnak elő, és a 25. VOLT himnusza, amit pedig a Punnany Massif jegyez. Eklektikus válogatás a Kispáltól a Wellhello-ig, a Halott Pénztől a Vad Fruttikig. A CD országszerte a MOL-kutakon vásárolható meg, 990 Ft-os áron.

Letölthető dalok itt!

VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE

DALSZÖVEG ITT!

A klip Sopronban, a VOLT helyszínén készült, archív felvételekkel kiegészítve, amelyek az elmúlt 25 évet is bemutatják. 

Ez a CD pont annyira eklektikus válogatás, mint amilyen az idén 25. születésnapját ünneplő soproni VOLT Fesztivál. A tracklistát nézve számos olyan dal is helyet kapott rajta, amely nemcsak aktuális, de igazi kuriózum, hiszen erre az alkalomra íródott és csak itt érhető el. 

A CD országszerte a MOL benzinkutakon érhető el, 990 Ft-os áron, VOLTos matrica melléklettel. A válogatásról a VOLT két alapító-főszervezője, Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert mondta el gondolatait. 

1. VOLT Allstars + Zävodi: Jelszó: LOVE 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

Előadók: Deniz, Eckü, Herrer Sára, Hien, Járai Márk, Kama, Király Viktor, Lábas Viki, Mező Misi, Odett, Puskás Peti, Rúzsa Magdi, Szivák Zsolt, Szűcs Krisztián 

„Az idei évben a Petőfi Zenei Díj életműdíját Demjén Ferenc kapja. Az ő tiszteletére készült ez a feldolgozás, Demjén szerzeménye, a Bergendy 1972-es dala. Nagyon megtisztelő, hogy ilyen sokan örömmel tettek eleget a felkérésnek. A dalt élőben csupán egyetlen egyszer láthatja és hallhatja színpadon a közönség: június 26-án, a Petőfi Zenei Díj gálán.”

2. Punnany Massif - feat. Pásztor Anna & Charlie (prod. Rendben Man): Ami VOLT az majd lesz! - A 25. Telekom VOLT Fesztivál himnusza 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Felcser Máté kezei alatt olyan VOLTos himnusz született, amely méltó a jubileumi eseményhez. A dal klipjét a Telekom VOLT Fesztivál helyszínén, az üres mezőn forgattuk, de megelevenedik benne az elmúlt 25 év sok-sok fontos pillanata. Premier: június 7-én. A klip az OTP Junior ajándéka.”

3. Halott Pénz: Valami van a levegőben 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Tavaly óta Dávid és csapata Sopron város kitüntetettjei. Ők és az ő sikertörténetük igazi példakép sokak számára, az „Emlékszem, Sopronban” című, a Wellhelloval közös VOLTos himnuszukat pedig már több mint 16 millióan látták a YouTube-on.” 

4. Brains feat. Likó Marcell: Ezt szeretem 

 DALSZÖVEG ITT!

„Egy igazán sikeres együttműködés eredménye: a Brains és a Vad Fruttik frontembere egy dalban.” 

5. Soulwave: Szaladok 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Korábban nem jártak a VOLTon, mostantól fognak. Ez az egyik nagy reménységünk...” 

6. Ákos: Igazán 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Nemcsak a legtöbb fesztiválfellépés említhető Ákos és a VOLT kapcsán, de az is, hogy pályafutása során először nálunk fesztiválozott. Annyira kellemesen csalódott ebben a műfajban, hogy pár nappal később egy palack vörösborral lepett meg érte... Azóta pedig kb. tízszer járt nálunk.” 

7. Rúzsa Magdi: Jel 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Az utóbbi években mindig óriási buli Magdi VOLTos koncertje. Idén először a Nagyszínpadon várjuk!” 

8. Margaret Island: Veled minden 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Igazi VOLTos, szerelmes hangulatú dal...” 

9. Belmondo: Mikor 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Ez nemcsak Czutor Zoli legszebb dala, de az utóbbi évek egyik legjobbja is ebben a műfajban. Aki VOLT már szerelmes, érti, mire gondolunk...” 

10. NAZA: Az kell, ami nincs 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Mező Misi és Szűcs Krisztián új projektje az idei VOLTon mutatkozik be.” 

11. Wellhello: Rakpart 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Az ő sikerük ugyancsak példaértékű. Ezzel a dallal robbantak be, és azóta is megdobogtatja a szíveket, amikor megszólal valahol...” 

12. Király Viktor feat. Majka & Curtis: Hatodik emelet 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Igazi buli, igazi sláger. Tuti, sokat halljuk ezt idén nyáron!” 

13. Animal Cannibals: AC Party Megamix 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„A Kannibálok szinte a kezdetek óta jelen vannak a VOLTon, volt, hogy HIPHOP JAM-et szerveztek, filmet forgattak vagy éppen himnuszt írtak. Most a pályafutásuk legjobb dalait gyúrták egybe... Tök jó újrahallgatni...” 

14. Vad Fruttik: Nekem senkim sincsen (Bakony Scamp Remix) 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„VOLTos kedvenc, a legnagyobb dalok egyike, új feldolgozásban. Fel a hangerőt!” 

15. Tankcsapda: Alföldi gyerek 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Vállaljuk: a kedvenc rockbandánk... Nehéz volt tőlük dalt választani, de sokat segített, hogy ők ezt akarták odaadni... :)” 

16. Pál utcai fiúk: A bál 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Ez a dal még a VOLTnál is régebben született, de a mai napig óriási kedvencünk. Nagyon örültünk, amikor tavaly a Petőfi Rádióban a hallgatók minden idők legjobb dalának választották. Van benne valami...” 

17. Kispál és a Borz: Ha az életben 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Ehhez a dalhoz nem kell magyarázat. Minden idők egyik legfontosabb magyar szakítós-himnusza. Ezen nőttünk fel, elég sokan...” 

18. Quimby: Magam adom 

DALSZÖVEG ÉS KLIP ITT!

„Minden Quimby-koncertnek ez a vége, így nem VOLT kérdés, hogy ezt a félig-meddig visszatekintő CD-t is ezzel zárjuk. Sajnos azonban elszúrtunk valamit és egy fura verzió került a maszterre, nem az eredeti. Nem baj, majd a VOLTon meghallgatjuk élőben...”

0 Tovább

20 éves a Junkies Nihil című albuma, jubileumi koncert a fővárosban!

Minden idők egyik legsikeresebb Junkies lemezével, a mára már kultikussá vált Nihil album teljes anyagával tér vissza idén nyáron a Barba Negra Track színpadára a kilencvenes évek népszerű punk rock csapat, a Szekeres András vezette Junkies. Aki ebben a korszakban punk rock-ot hallgatott, édes nosztalgiával gondol a Miattad iszom te állat, a Maszk, a Vesztettél vagy aMegváltó kultikus szövegeire, amelyek még most is a legütősebb dalok közé tartoznak, bár koncerten a lemez legtöbb dalát ritkán hallhatjuk.

Ezért is lesz olyan különleges a Barbás koncert: a teljes Nihil korongot eljátsszák majd, természetesen a többi koncertfavorit mellett.

A NIHIL ALBUM ÖSSZES SZÖVEGE ITT!

VEDD MEG KEDVEZMÉNYES KONCERTJEGYEDET A ZENEKUPONON!

Csatlakozz az eseményhez!

0 Tovább

Zeneszöveg-blog

blogavatar

Ez a Zeneszöveg.hu blog aloldala, itt lakik a blogunk, ahol zenei témákat boncolgatunk, vagy éppen leírjuk, ami eszünkbe jut. De lehet, hogy épp egy dalszövegen merengünk majd el, vagy egy koncertélményünket írjuk le, esetleg valamilyen közelgő eseményről számolunk be. Olyan témák kerülnek ide, amelyek nem feltétlenül a Zeneszöveg.hu címlapjára valók, de mégis -szerintünk- érdekesek lehetnek.