Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

07.07. LORD BARBA NEGRA TRACK

VEDD MEG NÁLUNK A JEGYEDET - KEDVEZMÉNYESEN ÁRAK A KUPONON!

"Tombolhat szél, lángolhat ég,

akkor is továbbviszem szívem törvényét.

Rázkódjon föld, tépjen vihar,

engem nem érdekel, ha a világ mást akar!"

ISMÉT LORD KONCERT A BARBA NEGRÁBAN! Ezúttal szabadtéren csendülnek fel újra a legismertebb és legnagyobb slágerek, a nagy koncertvaforitok és talán egy-két ritkaságot is játszanak majd, ne maradj le róla!

A LORD ÖSSZES DALSZÖVEGÉT MEGTALÁLOD NÁLUNK, KATTINTS!

AZ EGYIK LEGOLCSÓBB JEGYÁRAT ITT TALÁLOD!

Csatlakozz az eseményhez itt!

0 Tovább

06.30. Pokolgép Barba Negra Track

VEDD MEG A JEGYEDET NÁLUNK KEDVEZMÉNYES ÁRON!

KATTINTS IDE A KEDVEZMÉNYES JEGYEKÉRT!

A hazai rock / metal éra talán legikonikusabb zenekara, a Pokolgép június utolsó napján visszatér a Barba Negra Trackbe, hogy együtt üvölthesse a közönséggel, hogy még mindig a METAL AZ ÉSZ!

POKOLGÉP DALSZÖVEGEK A ZENESZÖVEGEN IDE KATTINTVA!

Csatlakozz az eseményhez!

0 Tovább

07.08. Anna and the Barbies - Barba Negra Track

VEDD MEG NÁLUNK A JEGYEDET KEDVEZMÉNYEN! LENTEBB A RÉSZLETEK!

Hazánk egyik legenergikusabb frontemberével rendelkező csapata, az Anna and the Barbies július 8-án ismét a Barba Negra Trackben lép fel, részletek és kedvezményes jegyek nálunk!

Az új dal és klip előzetese itt!

A zenekar Álmatlan című filmjéről itt írtunk, olvassátok, s nézzétek meg, igazán egyedi alkotás a hazai zenei szcénát tekintve.

ANNA AND THE BARBIES DALSZÖVEGEK IDE KATTINTVA!

Csatlakozz az eseményhez!

VEDD MEG KEDVEZMÉNYES ÁRON A JEGYEDET NÁLUNK, KATTINTS!

0 Tovább

NYERJ VELÜNK PÁROS BELÉPŐT AZ EFOTT-RA!

JÁTSSZ A FACEBOOK OLDALUNKON!

Nyerjetek páros napi jegyet az EFOTT 2017-re!

KERESSÉTEK FEL A ZENESZÖVEG.HU FACEBOOK OLDALÁT ÉS VÁLASZOLJATOK EGY EGYSZERŰ KÉRDÉSRE! KATT IDE!

A sorsolás is a FB oldalunkon lesz, e héten csütörtökön este.

A POSZTBAN HALOTT PÉNZ DALLAL KÉSZÜLÜNK A FESZTIVÁLRA.

Halott Pénz szövegen nálunk: ITT!

0 Tovább

Új dallal érkezik a Halott Pénz a PLÁZSra

Végre nemcsak a naptár, de a hőmérő higanyszála szerint is itt a nyár, ha pedig nyár, akkor irány a vízpart és a szabadtéri koncertek. A siófoki PLÁZS mindkettőt ötvözi, ahol a pihenés és a szórakozás is a legmagasabb fokon pörög. A PLÁZS idén is garancia a feledhetetlen estékhez és már az indítás is igen erős: június 17-én az új dalával érkező Halott Pénz és a Nagy-Szín-Pad! győztes Lóci játszik nyitja a koncertek sorát.

HALOTT PÉNZ DALSZÖVEGEK A ZENESZÖVEGEN, IDE KATTINTVA!

LÓCI JÁTSZIK DALSZÖVEGEK ITT!

Ha hétvége, akkor Siófok, június 17-től pedig ez hatványozottan igaz, ugyanis ekkor lesz az első PLÁZS buli, amit nem csak mi várunk, de a PLÁZSon másodjára játszó Halott Pénz is. A csapat idén ritkán hallott dalokkal, különleges fényekkel és vizualitással készül: „Igyekszünk igazán emlékezetes koncertet nyújtani mindenkinek. A tavalyi koncert igazán pozitív élmény volt, egy nagyon egyedi helyszínen, ahová nagyon szívesen térünk vissza. Szuper közönség volt az első alkalommal!” – Meséli a zenekar, akiknek most jelent meg legújabb klipes daluk az Otthon, amit elsők között hallhat élőben a siófoki közönség. És bár az otthon elsősorban Pécset jelenti a srácoknak, azért a Balatonról is bőven vannak kedves emlékeik: „A gyermekkori táborozások mindannyiunkban mély emlékeket hagytak. De például olyan fantasztikus zenekarokat is láttunk a Balaton partján játszani, mint a Beastie Boys, a Massive At! tack vagy a Kraftwerk. Ráadásul évről-évre újabb élményeket gyűjtünk a magyar tengernél.” A csapat azt is elárulta, hogy többen nagyon szeretnek úszni, a finom ételek szeretete pedig mindenkiben közös, így a strandok és a Balaton parti éttermek jelentik számukra a legnagyobb élményt, de rajonganak a balatoni fesztiválokért is.

Siófok, itt kezdődik a Balaton és szép emlékek kötik ide a Lóci játszik legénységét is: „Siófok a spontán "Szálljunk be a kocsiba és ugorjunk le a Balatonra!" megmozdulások kedvelt célállomása, így sok igazán furcsa sztori köthető a balatoni "fővároshoz" - melynek nagy része (remélem) soha nem lesz publikus. Nem mellesleg pedig a gitárosunk, Fülöp Bence balatonfüredi, így benne külön bizonyítási vágy ég mindig, amikor a Plattensee partján kötünk ki.”- Meséli Lóci, aki zenekarával a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győzteseként először lép fel a PLÁZSon, a MOL Nagyon Balaton programsorozat részeként.

Amikor megtudta, hogy ők nyerték a versenyt, először alig hitt a fülének: „Nagyon vicces visszanézni azt a pillanatot, amikor bemondták a nevünket. Mindenki az égbe emeli a kezét, kivéve én, aki olyan lemondóan áll ott középen, mintha a Mörkön lett volna az összes pénzem, és most herdáltam el a családi vagyont. Egyszerűen csak annyi történt, hogy nem tudtam felfogni, hogy az a rengeteg munka, amit beletettünk, tényleg meghozta a gyümölcsét. Lassan kezdem elhinni...” – Mondja, az estére pedig a tőlük megszokott bulit ígéri: „Nagy lehetőség egy Lóci játszik kaliberű bandának a PLÁZSon fellépni, hiszen sokan lesznek kíváncsiak az első bulira, főleg úgy, hogy dedmaniék lesznek utánunk. Szerencsére az már bebizonyosodott, hogy buliztatni tudunk, így remélhetőleg sok tánccal nyitjuk a szezont.” 

17-én tehát Dobd le magad a PLÁZSon!  És aztán készüljünk a legrosszabbra, mert a következő plázsos koncerten, június 30-án nem más kócolja majd össze siófoki strand látogatóit, mint a lányos anyukák rémálma és az ország megmondója, Ganxsta Zolee, Kartel formációjával.

0 Tovább

Zeneszöveg-blog

blogavatar

Ez a Zeneszöveg.hu blog aloldala, itt lakik a blogunk, ahol zenei témákat boncolgatunk, vagy éppen leírjuk, ami eszünkbe jut. De lehet, hogy épp egy dalszövegen merengünk majd el, vagy egy koncertélményünket írjuk le, esetleg valamilyen közelgő eseményről számolunk be. Olyan témák kerülnek ide, amelyek nem feltétlenül a Zeneszöveg.hu címlapjára valók, de mégis -szerintünk- érdekesek lehetnek.