Újabb előadó csatlakozott az ECDC.hu által világszerte digitálisan terjesztett előadók sorához.

Mujahid Zoli, aki egy ország előtt vált ismertté a Megasztár korai szériájában, immár összes lemeze megvásárolható a digitális áruházakban is. Óriási kincsek ezek, hiszen kiváló minőségben már nagyon nehéz hozzájutni a dalaihoz, most azonban a teljes életműve megvásárolható és élvezhető formában vált elérhetővé.

Zoli, aki már egészen kis korában elkezdett zenével foglalkozni és egészen a jazz-ének tanár szakos diplomáig jutott, majd jazzongorát kezdett tanulni.

A pop, a soul, britpop és a funk és nagyon közel áll hozzá, koncertjeinek repertoárja is  ezen műfajokból építkezik.

Inspirálólag hatottak rá olyan előadók, mint George Michael, Whitney Houston, Beyoncé, Stevie Wonder és George Michael, akiknek a szerzeményeit gyakran beépíti a fellépéseibe is, ugyanakkor vallja, hogy koncertjei nem lennének teljesek magyar nyelvű dalok nélkül, így saját, anyanyelvű dalai mellett elmaradhatatlanok Máté Péter vagy Cserháti Zsuzsa, Demjén Ferenc és az LGT klasszikusai is.

Zoli tavaly állandó tagja volt a „Cserháti Zsuzsa – Máté Péter emlékkoncert” elnevezésű országos koncertsorozatnak, melyben Tóth Verával, Keresztes Ildikóval és Varga Miklóssal lépett színpadra.Immár a Budapest Jazz Orchestra oszlopos tagjaiként, számos sláger jegyzőjeként, valamint a legutóbb Eurovíziós Dalfesztivál legjobb négybe jutott versenyzőjeként jelenleg sem tétlenkedik, ősszel újabb meglepetés várható Tőle, amelyre már most érdemes felkészülni, hiszen igazán egyedi dolgokkal készül majd előrukkolni.

Legutóbbi, Eurovízió döntős dala, a Beside You klipje:

https://www.youtube.com/watch?v=90_w4zr5Xio

További Mujahid Zoli információk és dalszövegek:

http://www.zeneszoveg.hu/egyuttes/267/mujahid-zoltan-dalszovegei.html

Egyéb infók:

www.ecdc.hu

www.zeneszoveg.hu