Vegyes érzelmeim vannak amikor ezeket a sorokat írom… M7, hatalmas dugó, mindenki ment a Soundra, mi is, nagyjából 2óra 30perc alatt jutottunk le, parkolás viszonylag simán ment, közel a bejárathoz, a bejutásnál sem volt semmiféle fennakadás, mindenki nagyon készséges volt.

Nem igazán tudtuk volna elrontani, hogy hová kell menni, rengeteg ember tartott a fesztiválra, így a tömeg vitt minket a bejáratig, ahol aztán az a rengeteg ember vezetett minket körbe az elektronikus zene paradicsomában. Nem is paradicsom, inkább dzsungel, volt tigris, dinoszaurusz, flamingó, vadember, és még egy csomó bulizó fiatal. Mondjuk itt nem kértek elnézést, ha véletlen nekem jöttek, de persze ez nem egy elvárható dolog, mert nem sok hely maradt félrehúzódni, nagyon sokan voltak, az ország talán legnépszerűbb eseményén. De ez nem a véletlen műve.

Egy gyors gondolat jutott eszembe már a fesztiválon… Tudod milyen érzés ott lenni? Képzelj el egy karámot, ami egyszer csak kinyílik és az ott tartózkodó élőlényeknek azt mondja egy hang: SZABAD VAGY! A nagytöbbség ezt túlságosan is komolyan vette és bizony el is engedték magukat, érdekes, volt látni ezt, csodálkozó tekintetekkel, nem sokkal találkoztam, azt hiszem rajtunk kívül már a legtöbb ember tiszteletét tette korábban itt, vagy ehhez hasonló rendezvényen.

Timmy Trumpet zúzott amikor megérkeztünk, látványos, jó showt adott, bár ez megint nem az én stílusom, de hallani lehetett, hogy össze van rakva a dolog, mondjuk azóta nem sok Timmy Trumpet számot hallgattam meg, de van más, ami nagyon tetszett.

A pontos idő 21:30, nagyszínpadon a The Chainsmokers, na ők elég jók voltak, pár sorban azért bemutatnám őket azoknak akik nem ismerik; egy háromtagú zenei formációról van szó, három férfi, egy dobos, egy dj egy énekes és dj. Ez zeneileg stimmelt, jók a számok, tetszett az összes, végtelenül profi produkciójukkal kápráztatták el Zamárdi népét. Volt füst, tűzijáték, láng, konfetti, tényleg nagyon egyben volt, jól szólt, és brutál durván jó hangulatot teremtettek, a közönség tombolt, végig...

Elég hosszú egy óra negyven perc körüli koncert volt, amit így maxon lenyomni bizony kimondottan fárasztó, mindezt úgy, hogy előtte egy nappal Szerbiában csináltak egy szintén óriási bulit.  Zeneileg ilyen volt ez a péntek, de ahogy hallottam a többi napon fellépőkre sem lehetett panasz, aki eljött az mindent kiadott magából, és ki is szolgálta a közönséget.

Feczer Bálint +