Gyerekkorom ugrott be, amikor 10 évesen kibicikliztem a lemezboltig, és a locsolópénzemből megvettem a Helldorádót, kazettán… Nagyon tetszett, jó volt a stílus, egyedi. Azóta napi szinten hallgatok Kartellt, szeretem.

Sosem figyeltem a pontosságot, hogy hamis e, vagy jók e a hangok. Azért mert jók, de volt egy nagyon nagy szívfájdalmam, és ezt még sok-sok mindenkin láttam. Hiányzott Dopeman, tudom ez egy sok-sok éves sztori meg történet. 2019 van, valamikor még igazán összeállhatnátok úgy mindenki. Szerintem hatalmas buli lenne, és nagyon sok embert érdekelne! Nyilván egy rétegzenéről beszélünk, azért rengeteg ember megveti az együttest, a csúnya beszéd miatt, de négyezer embert szórakoztattak, kimagasló szinten!

Nyilván eddig is tudtuk, hogy ki a fasza gyerek, és hogy nincs se jó se rossz csakis a Kartel, de ezeket a klasszikusokat mindig nagyon jó érzés hallgatni. Az van, hogy nem nagyon tudok most úgy írni tovább, hogy ne legyek elfogult, nagyon sok koncertjükön voltam már, tényleg fejből tudom nagyjából az összes számukat, így nem tartom korrekt dolognak, hogy azt ecseteljem, mennyire jók. 

Feczer Bálint +