Péntek este, az idő kellemes, minden adott egy újabb jó koncerthez. Ismét egy olyan együttes amit először nézek meg, és élem át az általuk nyújtott élményt.

Az van, hogy mindenre fel voltam készülve, de erre nem(!). Bori és a zenekar összes tagja, ugye nem sértelek meg Titeket ha azt mondom őrültek vagytok, teljesen, de nagyon jó örültek, én imádom az ilyet!

Kezdem az elején, de ezt le kellett írnom! Bocsi tényleg, de sok koncerten jártam már, de ez ahogy mondtad: kurvajó!
Megjelent egy teljesen színpadképes előadóművészekből álló formáció a Park színpadán, a frontember egy Nő. Rajta egyébként egy világító melltartó volt, ami változtatta a színét, de amúgy volt ruha is csak ezt úgy rádobta még a szettre.

Nekem nagyon tetszett, itt már gondoltam hogy jó
lesz ez. Aztán jöttek a dalok, jók, jól szólnak, kimondottan jó hangja van még fekve, ülve, állva, ugrálva, tombolva, a 20 percenként közönségbeugró főhősnőnek (az is nagyon tetszett).

Voltak vendégek, akikkel 1-1 számot adtak elő közösen, tiszteletét tette a Hősök, és Saiid. Egyben volt ez is. A legjobb rész, amikor egy idegen férfi ment fel a közönségből a színpadra, és közösen táncoltak. Érzékien lekerült az úriember pólója is, Dívája csodálatában. A lelkes fanatikus, totális mámorban fürödve adta át magát, és nyilvánította ki legőszintébb rajongását.

Annyit leszűrtem a bevezetésből ez minden koncerten előfordul. Bírom az ilyen művészeket, akik kilógnak a sorból, bírom hogy a hajolj bele a hajamba felkonfja ennyi volt: akkor most eljátsszuk az egyetlen ismert számunkat!

Feczer Bálint +