Az ECDC.hu jóvoltából Magyar Rózsa három nagylemeze is érhetővé vált világszerte a digitális zeneáruházakban

A most digitálisan is elérhetővé vált lemezek: Tiszta szívvel...Dalok erdejébenÉn vagyok a Magyar Rózsa. (A lemezek adatait a címekre kattintva találjátok meg a Zeneszöveg oldalán.)

Rózsa kiemelt dalához, az Én vagyok a Magyar Rózsa című nótához videóklip is készült, melyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Magyar Rózsát, akit nem csak számos hazai rendezvény színpadáról és a televízióból ismerhetünk ízléses és stílushű, hagyománytisztelő megjelenése, valamint a tradicionális népdalok, az operettek és a csárdások szeretete tesz hiteles és karakteres előadóvá a hazai zenei palettán. 2009-es első fellépése után megjelent három nagylemeze most már kényelmesen, a digitális zeneáruházak kínálatából is elérhető.

Olyan, mindenki által ismert slágerek csendülnek fel az előadásában, mint például az Elindultam szép hazámbúl, az A csitári hegyek alatt, a Millió rózsaszál vagy a Szép város Kolozsvár - Délibábos Hortobágyon - Húzzad csak kivilágos virradatig.

Az énekesnő, aki  Nagyszülei hatására, gyerekkorában szerette meg az általa képviselt műfajokat, mára nem csak legnagyobb kedvenceit énekli a színpadon, hanem saját szerzeményeivel is igyekszik szórakoztatni a közönséget, amely a tapasztalatok szerint rendkívüli módon jól fogadja Magyar Rózsa hiteles, szerethető és tiszta előadásmódját, melyben mélységes hagyománytisztelet keveredik az igényes szórakoztatással és életigenléssel - ez mind dalaiban, mind koncertjein megmutatkozik.

Magyar Rózsa előadói adatlapja a Zeneszöveg oldalán ide kattintva.