Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szentiváni Fesztivál 2017 - A RETRO SZERELMESEI ISMÉT ÜNNEPELNEK!

Idén május 12-14 között ismét megrendezésre kerül Győrszentivánon a retro szerelmeseinek egyik legkedveltb hazai fesztiválja, a Szentiváni Feszivál, amelynek kiemelt fellépőit lentebb láthatjátok, a nevekre kattintva pedig az előadó dalszövegei is elérhetőek.

A nagyszínpad a Zeneszöveg.hu nevét viseli. Kiemelt fellépők:

REPUBLIC

HAPPY GANG

BETTY LOVE

KOZMIX

EDDA MŰVEK

MAJKA & CURTIS

CARAMEL

A zenei fellépők mellett 2017-ben is további, változatos programok is várják majd a látogatókat: alakreform óra Rubint Rékával, cabrio felvonulás, kávézóterasz, gyerekprogramok, vidámpark, fotósarok, borudvar és fun casino és lesz a Molnár Vid Bertalan Közösségi Házban és környékén.

JEGYVÁSÁRLÁS

FACEBOOK

WEBOLDAL 

0 Tovább

Az MVM bemutatja: NAGY-SZÍN-PAD! 2017

Idén már negyedik alkalommal indul a VOLT Produkció és a Petőfi Rádió közös tehetségmutató versenye, a Nagy-Szín-Pad! Ezúttal nyolc zenekar és előadó - a Dope Calypso, a Jónás Vera Experiment, a Konyha, a Lóci játszik, a Mörk, Petruska, Sena és a The Qualitons - verseng a rendkívül rangos díjakért. A résztvevők kivétel nélkül meghívást kapnak a legnagyobb hazai fesztiválokra, a győztes a nagyszínpadokon szerepelhet, és az előadók közül valaki Magyarországot képviselheti a 2017-es Eurosonic Festivalon, Hollandiában. A koncertek online és a Petőfi TV-ben élőben is követhetők.

MI AZ A NAGY-SZÍN-PAD?

A Nagy-Szín-Pad! célja, hogy már ismert, népszerű, rendszeresen koncertező, fesztiválokon szereplő és a Petőfi Rádió műsoraiban is gyakran jelenlévő zenekarokat, előadókat a jelenleginél jóval nagyobb ismertséghez segítsen. “A ‘tehetségmutató’ elnevezés nem véletlen: nem felfedezni kívánunk, hanem olyan művészeknek szeretnénk nagyobb teret engedni, akik mellett a közönség egy része már letette a voksát. Mi őket akarjuk megmutatni egy szélesebb rétegnek, mert az eddigi dalaik, koncertjeik alapján úgy gondoljuk, képesek lennének megállni a helyüket a legnagyobb hazai fesztiválok nagyszínpadain, és akár külföldön is.” - mondta Lobenwein Norbert, alapító-főszervező. “A Nagy-Szín-Pad! verseny, de kizárólag nyertesei vannak, hiszen minden résztvevője óriási lehetőségekhez jut, amelyek kihasználásával rövid időn belül új, magasabb szintre léphet” - tette hozzá! Fülöp Zoltán, a másik főszervező.

Az első Nagy-Szín-Pad!-ot 2014-ben a Mary PopKids, a másodikat 2015-ben az Ocho Macho, a harmadikat 2016-ban a Bohemian Betyarsnyerte meg, de az előadók közül szinte mindenki kiemelkedő eredményeket ért el – elég, ha a Halott Pénz, az Ivan & the Parazol, a Szabó Balázs Bandája, aSoerii & Poolek, a The Biebers, a Margaret Island, a Middlemist Red, aKelemen Kabátban, a Cloud 9+, a Turbo, a Run Over Dogs, a Bagossy Brothers Company, a Fran PalermoMarge, vagy Deniz sikerszériájára gondolunk.

A TÉT

Az elődöntő résztvevői meghívást kapnak a Sziget, a Telekom VOLT, a Strand Fesztivál és a MOL Nagyon Balaton rendezvényei mellett a Campus Fesztiválra és az Akvárium Klubba is.

A döntő résztvevői közül a díjak felajánlói választják majd ki azt a produkciót, amely az MTVA jóvoltából Magyarországot képviselheti a 2018-as Eurosonic Festivalon, Hollandiában, illetve előzenekarként léphet fel a Budapest Park és az Akvárium Klub egy-egy kiemelten fontos eseményén, és a siófoki PLÁZS nyitókoncertjén is fellép majd, a Halott Pénzzel együtt.

A Nagy-Szín-Pad! 2017-es győztese idén a felsorolt fesztiválok nagyszínpadain koncertezhet, lehetősége nyílik egy videoklip elkészítésére, és meghívást kap a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showműsorába is.

Idén Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park is csatlakozik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóhoz: a 10.000 nézőt befogadó nagyszínpaduk szintén helyet ad majd a verseny győztesének a bemutatkozásra. “A Budapest Park mindig is segített a feltörekvő zenekaroknak, “vendégzenekari programjával” örömmel támogatta az új zenei tehetségeket” – mondta Pálffy András, a Budapest Park alapítója, aki idén a szakmai zsűri egyik tagjaként véleményezi majd a résztvevőket.

KÖVESD ÉLŐBEN!

A Petőfi Rádió, a Petőfi TV és a petofilive.hu kiemelt figyelemmel kíséri nemcsak a Nagy-Szín-Pad!-on bemutatkozó produkciókat, de magát a versenyt is. „A Petőfi Rádió fölfrissítése és az elmúlt év bizonyította, hogy óriási igény van a minőségi magyar könnyűzenére. Leghallgatottabb magyar zenei rádióként továbbra is kiemelt feladatunk a zenei tehetségek bemutatása, felkarolása, ennek pedig az egyik legjobb fóruma a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató fesztivál. Örülünk, hogy a kezdeményezésnek köszönhetően az idei évben is újabb, a jövőben meghatározó zenei szereplőket segíthetünk fel a magyar zene nagyszínpadára” – mondta el Pető Zoltán, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója.

A Petőfi TV-ben, a www.petofilive.hu-n, és a Nagy-Szín-Pad! hivatalos oldalán (www.nagyszinpad.com), élőben is nézhetők lesznek a koncertek, rengeteg exkluzív interjúval, izgalmas összeállítással készülnek bemutatni a résztvevő előadókat, valamint betekintést engednek a kulisszák mögötti munkálatokba, és a szakmai zsűri véleményének is teret engednek majd.

A Petőfi Rádió és a Petőfi TV mellett 2017-ben a Recorder kíséri majd kiemelt figyelemmel az elődöntők és a döntő eseményeit, valamint idén az MVM Zrt is a kezdeményezés mellé állt. “Nagyon örülök, hogy a negyedik Nagy-Szín-Pad! támogatásával az MVM egy új területre lépett. Köztudomású, hogy elkötelezett pártolói vagyunk a zeneművészetnek, büszkék vagyunk rá, hogy e szponzorációval már a könnyűzenei élet előadóinak és zenekarainak a munkáját is segíthetjük. Kiváló kezdeményezésnek tartom ezt a versenyt, hiszen általa nem csak a győztes, de a többi elődöntős is a legjobb fesztiválokon kap lehetőséget a szereplésre” - kommentálta Dr. Bentzik Réka, az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. kommunikációs és külügyi kapcsolatok igazgatója.

A SZAVAZÁS MENETE

A közönség az elődöntők napjain este 8-tól másnap este 8-ig szavazhat az aznap fellépő két zenekarra, három platformon: SMS-ben (egy telefonszámról 5 SMS/nap), online, a nagyszinpad.com-on, és Instagramon.

A közönség mellet a szakmai zsűri tagjai is pontozzák az előadókat.

A közönség és a zsűri szavazatok összesítésével (melyek 50-50% arányban számítanak) kapjuk meg a 3 továbbjutó zenekart, személyüket május 24-én reggel jelentik be a Petőfi Rádióban. Ekkor újraindul a szavazás a 3 döntősre, akikre egészen a döntő végéig lehet szavazni.

A végeredményt már csak a közönség alakítja: az ő voksaikat a szavazás élő adásbeli lezárása után összesítik, és bejelentik a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét.

A SZAKMAI ZSŰRI

A Nagy-Szín-Pad! zsűrije idén 23 tagú, és négy csoportra osztható: a médiások között neves újságírók, szerkesztők, és tévés-rádiós szakemberek kaptak helyet, a szakik csapata koncert- és fesztiválszervezőkből, valamint zeneipari tekintélyekből áll, de természetesen olyan zenészek is véleményezik majd a látott produkciókat, akik már évek, sőt, évtizedek óta a magyar könnyűzenei élet élvonalába tartoznak. A legkülönlegesebb, kétszemélyes ítész-stáb minden bizonnyal a megmondóké lesz, amelyben a tavaly is lelkesen kritikát alkotó toxikológus és abszolút zenerajongó Dr. Zacher Gábor, valamint az egyik legnépszerűbb magyar YouTuber, Szirmai Gergő kapott helyet.

ZENÉSZEK      

Animal Cannibals, (Ricsipí és Qka MC) 

Ganxsta Zolee, zenész 

Felcser Máté, a Punnany Massif zenekar vezetője 

Kiss Tibor, a Quimby zenekar tagja, képzőművész 

Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője 

Lovasi András, a Kiscsillag vezetője, dalszerző, előadó

MÉDIA

Borcsik Attila - Izil, a Petőfi Rádió zenei főszerkesztője 

Kardos-Horváth János, a Petőfi Rádió műsorvezetője, zenész 

Ligeti Nagy Tamás, újságíró 

Mezei Zsolt, az MTVA tartalomszolgáltatási igazgatóhelyettese 

Pawlowszky Tamás, a Recorder kreatív producere 

Pető Zoltán, a Petőfi Rádió csatornaigazgatója

 

SZAKIK             

Bende Zsuzsanna, az A38 Hajó vezető programszervezője 

Csiszár Virág, a Sziget Szervezőiroda nemzetközi booking vezetője 

Fülöp Zoltán, a Telekom VOLT Fesztivál, a Balaton Sound, a Strand, a B.my.Lake vezetője, a Sziget zenei igazgatója 

Gerendai Károly, a Sziget Szervezőiroda vezetője 

Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál, a Balaton Sound, a Strand, a B.my.Lake vezetője, a Sziget zenei igazgatója 

Muraközy Péter, a Sziget Szervezőiroda magyar zenei igazgatója, a veszprémi Expresszó Klub vezetője 

Pálffy András, a Budapest Park alapítója 

Süli András, a Campus Fesztivál programigazgatója 

Szűts László, a MAHASZ elnöke

MEGMONDÓK             

Szirmai Gergő, YouTuber 

Dr. Zacher Gábor, toxikológus

 

 

 

A KONCERTEK

2017. május 19-től négy napon át esténként 2-2 zenekar és előadó ad élő koncertet a budapesti Akvárium Klubban, a döntő pedig ugyanitt zajlik majd, május 27-én.

A RÉSZTVEVŐ ELŐADÓK 2017-BEN 

A negyedik Nagy-Szín-Pad! versenyre egy majd száztagú szakmai szavazói kör ajánlása alapján a következő nyolc produkció kapott meghívást.

MÁJUS 19. 20:00 Lóci Játszik / 21:00 Petruska

EVENT

MÁJUS 20. 20:00 Jónás Vera Experiment / 21:00 The Qualitons 

EVENT

MÁJUS 21. 20:00 Dope Calypso / 21:00 Konyha

EVENT

MÁJUS 22. 20:00 Mörk / 21:00 SENA

EVENT

 

DÖNTŐ: MÁJUS 27.

 

NAGYSZÍNPAD WEBOLDAL ÉS TOVÁBBI INFÓK  IDE KATTINTVA!

 

 

 

0 Tovább

1200 program az idei Művészetek Völgyén

Az elővételes jegyeladási számok alapján megduplázódott az érdeklődés a fesztivál iránt

Július 21-30. között kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, a 27. Művészetek Völgye Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön. A tíznapos fesztivál közel 1200 programmal és produkcióval - köztük koncertekkel, színházi előadásokkal, irodalmi estekkel, közösségi programokkal, interaktív játékokkal és új udvarokkal - várja a látogatókat. A legnevesebb hazai előadók mellett ott lesz a világhírű francia Nouvelle Vague, a Deluxe és az amerikai Pink Martini. Az elővételes jegyeladások száma már most a duplája a tavalyinak. A napokban mutatték be a fesztivál idei programját a Jurányi Házban.

2016-ban összesen 200 ezren látogattak el a Művészetek Völgyébe. A szervezők számításai szerint idén is elérik a tavalyi látogatószámot; az elővételes jegyeladások száma már most a duplája a tavalyinak. „Idén valamivel több látogatóra számítunk, mint tavaly, de az egyik legfontosabb érték továbbra is az, hogy emberi léptékű fesztivált kínáljunk. Ezért is húztuk szét térben a fesztivál helyszínét: idén összesen 27 program helyszínen és további 40 kisebb helyszínen, 3 településen, közel 1200 programmal várjuk a látogatókat” – mondta el Oszkó-Jakab Natália, a Művészetek Völgye program-és marketingigazgatója.

 

Az összművészetiség jegyében a fesztivál idén is a lehető legszélesebb kulturális palettával várja a látogatókat, ahol mindenki megtalálja a számára igazán értékes csemegét. „A Művészetek Völgye a hazai fesztivál kínálat egyik legértékesebb eseménye; egyedi programkínálatával kiemelten járul hozzá a kulturális programok népszerűsítéséhez. Idén 60 millió forinttal támogatja a kulturális kormányzat a fesztivált” – mondta el Závogyán Magdolna, az Emberi Erőforrások Minisztériumának kultúráért felelős helyettes államtitkára.

A fesztivál jegyárai továbbra is tartják az elérhető árkategóriát: napijegyet és 3 napos hétvégi bérletet elővételben június 9-ig, majd július 14-ig lehet kedvezményesen vásárolni, 5 napos rugalmas- és 10 napos bérlet pedig kizárólag elővételben kapható. A programokra a belépés 6 éves korig ezúttal is ingyenes. Idén játékkal is segítenek eligazodni a szervezők a széles programkínálatban: a látogatónak néhány, az érdeklődését érintő kérdésre kell válaszolni, amely alapján előre összeállítják személyre szabott programját. A játék május 3-án indul és a programajanlo.muveszetekvolgye.hu címen vagy a fesztivál Facebook-oldalán érhető el.

1200 program

 

A Völgy legnagyobb befogadókészségű helyszínén, a MOL Nagyon Balaton Panoráma Színpadon a legnevesebb hazai könnyűzenei előadók, valamint két világhírű francia zenekar, a Nouvelle Vague és a Deluxe, valamint az amerikai Pink Martini szórakoztatja a völgylakókat. A hazai fellépők között ott lesz Fábián Juli & Zoohacker, a 30Y, a Hiperkarma, az Anna and the Barbies, a Quimby, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Csík zenekarPalya BeaPéterfy Bori & LovebandHobo, a Vad Fruttik, a Magashegyi UndergroundSzabó Balázs Bandája, az Ivan and the Parazol, a Pál Utcai Fiúk és a Budapest Bar. A Cseh Tamás Program jóvoltából megvalósuló Elevenkertben többek között a Belau, aPluto, az Antonia Vai Band és a Kistehén koncerteznek.

 

A Fidelio támogatásában megvalósuló Színház Színpad a Katona József Színház, az Újszínház, az Orlai Produkció, a Tünet Együttes, a Jurányi Ház és a kaposvári Csiky Gergely Színház előadásait hozza el. A Momentán Társulat idén is saját udvarral várja a játszani, töprengeni, hallgatni, jókat nevetni és kreatívkodni vágyókat. A társulat főhősei Ganxsta Zoli, Kepes András és Dolák-Saly Róbert lesznek.

 

A Völgy idén elhozza az újcirkusz világát: a vigántpetendi Cirque Du Tókert valódi cirkuszi sátrában felállított színpadon az újcirkusz elemei és a kortárs táncelőadások egyszerre jelennek meg.

 

Idén immár hetedik alkalommal várja a Kaláka Versudvar a látogatókat, és szintén több éves hagyományra tekint vissza a Tilos Rádió udvara, ahol a rádió dj-i és műsorvezetői szórakoztatják a hallgatóságot.Harcsa Veronika udvarában reggelente jógával indul a nap, esténként pedig megfordulnak a magyar jazz legjelesebb képviselői, külföldi sztárvendégek és izgalmas dj-k. Szirtes Edina Mókus udvarában többek között a Maladype Színház előadásait élvezhetik a látogatók.

A Szimpla Lemming Udvar azon zenekarok gyűjtő- és találkozóhelye, amelyek a Szimpla zenei életében meghatározók, és mindenképpen a saját zenei útjukat járják. A Völgy egyik legszebb helyszínét, az ikonikus Gástya-árkot idén Kőbánya tölti meg élettel: ebben az évben Kőbánya Önkormányzatának vezetése és a Kőbányai Zenei Stúdió közösen létrehozott színpadán a zene kapja a főszerepet, így esténként hangot adnak a fiatal tehetségeknek és a rocklegendáknak.

Részletes programkínálat ITT! 

Idén a klasszikus zene és opera helyszíne a vigántpetendi Papageno Klasszik, valamint a kapolcsi római katolikus templom, ahol a nagynevű hazai és külföldi előadók mellett fiatal Virtuózok várják a klasszikus zene szerelmeseit.

 

Taliándörögdön a Nemzeti Szín-Tér várja a Nemzeti Színház repertoárján lévő előadásokból, valamint a társulathoz kötődő fiatal művészek produkcióiból összeállított színes programkínálattal a látogatókat. A Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói szintén Taliándörögdre hozzák el legizgalmasabb előadásaikat; az SZFE Globe különleges terében a különböző osztályok prózai, zenés, bábos és fizikai színházi produkciói kapnak helyet. A Magyar Nemzeti Filmarchívum jóvoltából igazi magyar filmcsemegék és interaktív foglalkozások várják a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt.

 

Az idén a Kocsor Házba költöző Fonó Udvar a budapesti Fonó népzenei és világzenei kínálatát hozza el a Völgybe: fellép többek közöttFerenczi GyörgyKollár-Kelemencz László, a Cimbaliband, a Sena Band, a Kerekes Band és a PASO is. A Folk udvarban a népzene, a néptánc és a kézműves-hagyomány szerelmeseit várják változatos programok és hagyományos ízek; fellép többek között a Muzsikás. A Muharay-udvar a „hagyomány és korszerűség" jegyében szervezi idén is programjait. A Néprajzi Múzeum 2017-ben is az Etno Liget közösségi térben várja aktivitásokkal és beszélgetésekkel a látogatókat. Jancsi Bácsi udvarában ebben az évben is autentikus cigány tánc, zene és lovári nyelvtanfolyam színesíti a programot. A Balaton-felvidék termelőinek és kézműveseinek kínálatával várja a látogatókat az Éltető Völgy.

 

A látogatók a tíz nap alatt nem maradnak irodalom nélkül sem: a Magyar Írószövetség programjai a kapolcsi Lilla Malomban várják az érdeklődőket. Hobo saját klubja pedig Pilinszky-esttel, Faludy-esttel, József Attila-esttel, Ady-nappal és Viszockij-nappal várja a látogatókat. A reformáció 500 éves évfordulója apropóján Taliándörögdön a Református Udvar és a Tarisznya Evangélikus Udvar várja képzőművészeti programokkal, filmklubbal és interaktív népihangszer-bemutatóval az érdeklődőket.

Gyerekvölgy, Sportvölgy és kiállítások

 

Idén külön helyszín várja a kicsiket: a Gyermekvölgy keretében 10 napon keresztül több udvarban is folyamatosan várják társasjátékokkal, népzenei- és irodalmi játékokkal a gyerekeket. A fesztivál 2017-ben kispályás labdarúgótornát hirdet a fesztiválon részt vevők között: a Sportvölgy keretében megvalósuló „Művészetek Völgye Kupa” mellett félmaratonra és rövidebb távú futásra is jelentkezhetnek az érdeklődők. A Lemanguria Kreatív Mozgásudvarban a tánc, az önismeret, az alkotás, az improvizáció és a testtudatosság kap főszerepet. Vigántpetenden és Kapolcson is ingyenesen látogathatók a Művészetek Völgye Fesztivál által szervezett kiállítások: többek között a HelloWood faluja vagy az Art Moments fotókiállítása.

 

Fenntartható Völgy

 

A Művészetek Völgye szervezői folytatják a korábban megkezdett hagyományt, és idén is törekednek a fenntarthatóság hangsúlyozására. A Művészetek Zöldje udvarában számos zöld szervezet fogott össze, és változatos programmal, előadásokkal, túrákkal, játékokkal várja a látogatókat. A Teremtésvédelmi Udvarban pedig arra keresik a választ, hogyan válhatunk felelősen gondolkodó, a természettel harmóniában élő, önfenntartó emberré.

 

A fesztivál alatt ezúttal is szelektíven gyűjtik a hulladékot, az Oszkárral való együttműködés keretében pedig telekocsi-szolgáltatást lehet igénybe venni a fesztivál ideje alatt. A települések között közlekedő Csigabusz a Völgykarszalaggal természetesen idén is ingyenesen vehető igénybe. Ahogy az elmúlt években, úgy a Veszprém Megyei Vöröskereszttel közösen idén is lesz véradás: aki a helyszínen vért ad, napijegyet kap. Tavaly 3375 liter vért adtak összesen a völgylakók, ami 2253 megmentett életet jelent.

 

A Kutyabarát.hu által megvalósuló programok jóvoltából a Művészetek Völgye idén külön hangsúlyt fektet a kutyával érkező vendégekre.

 

0 Tovább

Hamarosan megjelenik az Animal Cannibals új klipje a Nemér című dalhoz!

A tavaly novemberben megjelent 1111 című lemez újabb klipes dallal bővül - ezt a Nemér című szerzeményhez forgatják a srácok és a trailer már egészen sokat elárul abból, hogy milyen hangulatra lehet számítani a videó megtekintése során: a srácok biztosan nem hazudtolják meg magukat.

A Nemér című dal szövege a Zeneszövegen itt érhető el! 

Az Animal Cannibals adatlapja ITT!

0 Tovább

Heincz Gábor „Biga” legújabb dala, a Bipolár, egy igazi különlegesség!

MÁR A DALHOZ FORGATOTT KLIP IS ELÉRHETŐ!

A bennünk élő kettőssèg, a jó és a rossz örök harcáról szól.

Ez a kettősség a dal, zenei megszólalásában is markánsan elválik egymástól.

Amerikában egyre gyakrabban figyelhető meg, hogy két vagy akár három eltérő stílusú zene szerepel egyetlen dalban. 

A bennünk lévő ördög és angyal viaskodása, jelenleg is aktuális és érdekes téma.

 Biga ezt így fogalmazta meg:

„Néha jövedelmezőbbnek, kényelmesebbnek ígérkezik, ha bizonyos élethelyzetekben az önző énünk győzedelmeskedik, azonban a jóérzésünk állítja be a megfelelő balanszot!Te döntöd el, meddig engeded, hol húzod meg a határvonalat!"

A DAL SZÖVEGÉT MÁR OLVASHATOD NÁLUNK, IDE KATTINTVA!

BIGA ADATLAPJA A ZENESZÖVEGEN ITT TALÁLHATÓ.

A Bipolárhoz készült videóklip is kimagaslóan jóra sikerült, ami nem csoda, hiszen a rendező nem más, mint a Jimy J. Hollywood, aki filmszerű, amerikai filmgyártás stílusát és minőségét idéző, klipjeiről már jól ismert!                                                    

Jimy 25 dollár című rövidfilmje, ami George Czukor életéről szól, esélyes lehet a jövő évi filmfesztiválok díjkiosztóin is. 

A Harcosok klubja film hangulatát idéző 3,5 perces mini filmben Nagy Zsolt színművész (Kontroll, Terápia) alakítja Biga skizofrén alteregóját. A tőle megszokott mesteri szerepjátszással mutatja meg milyen, ha rossz énünk győzedelmeskedik.

A klip másik főszereplője Miták Bernadett (Glamour nagykövet), aki Biga barátnőjét alakítja.Nem volt könnyű feladata, de a nagykövet úgy látszik a színjátszás területén is ügyesen helytállt.

A csattanó a klip végén várja a nézőt, ahol kiderül, hogy Zsolt valójában csak egy Biga fejében élő képzelt alteregója.

Heincz Gábor Biga  Bipolár dala és klipje minden szempontból igazán 2017-es-re sikerült és magával ragadja az embert.

Többek között ezt a dalt is hallhatjuk Biga május 12-ei Lemezbemutató Koncertjén az A38 fedélzetén!

Jegyek ITT kaphatóak!

Facebook esemény ITT!

0 Tovább

Zeneszöveg-blog

blogavatar

Ez a Zeneszöveg.hu blog aloldala, itt lakik a blogunk, ahol zenei témákat boncolgatunk, vagy éppen leírjuk, ami eszünkbe jut. De lehet, hogy épp egy dalszövegen merengünk majd el, vagy egy koncertélményünket írjuk le, esetleg valamilyen közelgő eseményről számolunk be. Olyan témák kerülnek ide, amelyek nem feltétlenül a Zeneszöveg.hu címlapjára valók, de mégis -szerintünk- érdekesek lehetnek.