Az első, na igen, az mindig emlékezetes, tartja a mondás. Nem volt ez másképp most sem, nekem ezen a csütörtöki estén történt az, hogy elveszítettem az Irie szüzességem.. Jó volt, igazából nem voltak illúzióim előtte, nem vártam semmit, igazi berobbanás lett.

Mondjuk, az élményhez hozzátartozik, hogy ez tényleg első soros koncert volt, vagy nulladik soros, vagy kordon előtti vagy olyan, amikor a rajongók epekedve néznek, hogy mit keresel annyira közel.

Nos, én írni mentem, de buliztam is, mert nem tudtam volna kihagyni. Maga a koncert 20:20-kor kezdődött és 22:00-ig tartott, volt ebben minden, olyan volt mint egy nagy nemzetközi fesztiválélmény, brazil táncos, ghánai rapper, magyar underground rapperek, több mint egy laza csütörtöki élőzene. Ami először megfogott, hogy nagyon jó ütemben, szinte megállás nélkül váltották egymást a dalok, sok számukat nem ismertem, de egyik sem az az egyhelyben állós dülöngélős.   A zenekar a koncert előtt felhívást hirdetett meg miszerint fekete, vagy fehér ruhában jöjjenek a rajongók, ezzel hangsúlyozva azt, hogy a világunk színes és ez így van jól, és jól is volt, olyan szín kavalkád társult az egészhez, hogy világbéke hangulaton át, a zenei összefogás, és a vidám, őszinte szívből zene élmény járt át. Végig. Szeretem az olyan előadókat, akikben mindig van valami különös, és mindig látom rajtuk, hogy imádják az egészet, nekünk nézőknek játszottak, és nem azért mert kell.  Egyszer kétszer a vendégelőadóknál leült a buli, mert sokan nem ismerték a vendégeket, akikből lehet, hogy egy kicsit sok volt, de szerintem pont ízlésesen volt eltalálva kiből mennyit adjanak, és végig érezni lehetett azt is nekik mindenki a barátjuk. Nagyjából kétezer ember lehetett, és mindenki nagyon jól érezte magát, azért a mai munkanap páraknak tuti döcögősen indult, szerintem azért nekik is megérte. Imádtam, tényleg olyan igazi laza, de zeneileg nagyon képzett előadókat hallhattam, és ezt nagyon szeretem. Az első jól sikerült, ahogy ilyenkor mondani szokás nem bántam meg, és alig várom a következő alkalmat.

KÉPGALÉRIA:

B+