Mindig nagyon lenyűgöztek a cirkuszi emberek, imádtam az artisták előadásait, a bűvész, a bohóc, és a zsonglőr mutatványait. Nagyon vártam ezt az estét, elképzeltem, ahogy kötéltáncosok járkálnak a Parkban, és lesz zsonglőr, meg szabaduló művész. Nos hát hasonló volt, voltak artisták, forgó, mászó, lányok karikákon, függönyön, meg minden. Az epekedve várt ügyességi mutatványosok is megmutathatták tudásuk legjavát.

A zenekar, végig a maximumot hozta ki magából, élvezték ezt és
érdekelte őket, hogy a nagyon szép számban megjelent közönséget is érdekelje ne csak az amit lát, hanem az amit hall, az is. Szokásomhoz híven végig járkáltam, megnéztem mindenhonnan a koncertet, láttam a teraszokról, a színpad elől, mellől, és leghátulról is. Érdekes volt hogy bárhol álltam láttam, hogy az embereknek tetszik, de mindenkinek. A vegyes korosztály különösképp felkeltette a figyelmem, bár egy rajongó akivel beszélgettem azt mondta, hogy szerinte megöregedtek azok az emberek akikkel 7-8 éve együtt bulizott egy Quimby koncerten, és hogy ezek az emberek már a gyerekeiket hozzák ki a koncertekre.

Ez egy fantasztikus dolog lehet, mindenki számára olyan zenét játszani, és mindezt olyan cirkuszi elemekkel megoldani, hogy mindenki számára
látványos, hallgatható, és élvezetes legyen.

Feczer Bálint +